Waterpark Veerse Meer

Welkom bij Waterpark Veerse Meer. Ons mooie centraal gelegen park heeft een rijke recreatieve historie. Onze camping is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een begrip in de regio, en ver daarbuiten!

Wij zijn bijzonder trots dat ons bedrijf nu een bijzondere ontwikkeling doormaakt: het hele park is vernieuwd en fors uitgebreid. De camping is verplaatst en er komen fraaie cottages en exclusieve villa's bij. Deze zijn verdeeld in twee types: De watervilla's zijn georienteerd op het water en staan deels in het water aan de waterlijn. De dijkvilla's zijn georienteerd op het overzicht over het park en staan aan de rand van het park, verhoogd opgebouwd in een dijk. Dit geeft de villa's een ruimtelijk zicht over het gehele park en vanaf de achterkant zicht op het ruimtelijke landschap dat buiten het park ligt.

De watervilla's zijn uiteraard allen voorzien van een eigen aanlegsteiger. De dijkvilla's volgen in een later stadium. De vormgeving en plaatsing van de villa's maken deze tot unieke en begerenswaardige objecten! Dit maakt Waterpark Veerse Meer tot een unicum.

Ook zo benieuwd? Op deze website vindt u alle informatie over de villa's en de omgeving. Namens het team van Waterpark Veerse Meer heten wij u alvast van harte welkom!